Logo leiderdorpsweekblad.nl
Yoga-Loft Leiderdorp. | Foto: PR
Yoga-Loft Leiderdorp. | Foto: PR

Nieuw cursusaanbod bij Yoga-Loft Leiderdorp

  Zakelijk

Met de start van het nieuwe jaar zal ook het aanbod van cursussen en workshops in de Yoga-Loft Leiderdorp weer een stevige impuls krijgen: in januari starten er verschillende wekelijkse groepen Mindful Pilates en start er ook een cursus Chi Kung. Inmiddels is ook het aantal groepen kinderyoga uitgebreid naar de vrijdag, zaterdag en zondag en zullen er in 2017 ook nieuwe maandelijkse workshops worden georganiseerd, zoals Do-In & Klank, Mama & Dans en Vrouwencirkels.

Yoga-Loft Leiderdorp (op de Baanderij, achter Praxis) is een verzamelcentrum voor 'Body & Mind' waar verschillende, zelfstandige docenten hun cursussen aanbieden. Binnen de Yoga-Loft worden al enkele jaren tal van cursussen, trainingen en workshops georganiseerd. Dit varieert van wekelijkse groepen Hatha Yoga, Zwangerschapsyoga & Babymassage, Do-In & Klank en Dansexpressie tot sessies die om de paar weken worden aangeboden, zoals Zangexpressie, workshops Thaise Yoga Massage en trainingen Stress Release (TRE).

Ook worden er meerdere keren per jaar cursussen Mindfulness, Meditatie (zowel voor beginners als gevorderden), Psychobalancing en Tantra aangeboden. Naast deze vaste cursussen vinden er ook regelmatig losse workshops en trainingen plaats, van 'Aikido on the job' tot VeranderKracht tot Inspiratie- en Meditatiedagen en workshops over opvoeden.

Ook de klankconcerten die ieder kwartaal door 'Yoga en meer!' worden georganiseerd, zullen in 2017 worden voortgezet. De lessen Kinderyoga waar Yogasmiley februari 2016 mee is gestart, zijn inmiddels vanwege de grote belangstelling uitgebreid naar zes verschillende groepen, variërend van ouder/peuteryoga (vanaf 2 jaar), kinderyoga (4-7 en 6-10 jaar) en tieneryoga (t/m 16 jaar). Per 1 januari zullen de wekelijkse lessen Mindful Pilates en Chi Kung hieraan worden toegevoegd en zullen er ook maandelijks een workshop Mama & Dans en een Vrouwencirkel worden georganiseerd. Kortom: mooie aanvullingen op het al ruime cursusaanbod van de Yoga-Loft!

Voor meer informatie: www.yogaloftleiderdorp.nl

Meer berichten