Logo leiderdorpsweekblad.nl
<p>Angel op het hoogste podium im het Italiaanse L'Aquila.</p>

Angel op het hoogste podium im het Italiaanse L'Aquila.

(Foto: PR)

Angel Daleman op de goede weg voor EK Inline

  Sport

Tijdens de World Inline Cup in het Italiaanse L’Aquila heeft Angel als lid van Team Netherland haar voorselectie voor het EK Inline in september, ook in L’Aquila, meer dan waargemaakt met drie gouden en een bronzen plak bij de Junioren B dames.

Door deelname aan de prestigieuze World Cup, met deelnemers uit vele landen, heeft een groot deel van de nationale inline-selectie kennis kunnen maken met de piste voor het Europees Kampioenschap. Vrijdagochtend 1 juli won Angel hier overtuigend de voorronden en finale op de 500 meter. Na een ruime pauze won ze ’s middags met 5 punten verschil ten opzichte van nummer 2 de puntenkoers over 3000 meter. Zaterdagochtend pakte ze bij de afvalwedstrijd haar derde overwinning door de wedstrijd van start tot finish te controleren. Zondag deed Angel nog mee aan de 100 meter Sprint op een straatparkoers. Hierbij werd ze derde achter een Spaanse en Colombiaanse. 

De in de middag bij 38 graden verreden marathon heeft ze met het oog op de nog komende belangrijke wedstrijden aan zich voorbij laten gaan.

Meer berichten