Logo leiderdorpsweekblad.nl
Hein van Heek eind 2020 toen hij ook zijn contract verlengde.
Hein van Heek eind 2020 toen hij ook zijn contract verlengde. (Archieffoto: J.P.Kranenburg)

Hein van Heek blijft selectie RCL trainen

  Sport

Hein van Heek en het bestuur van RCL hebben besloten de samenwerking ook in het volgende seizoen te continueren. Hein van Heek gaat dan aan zijn derde seizoen beginnen bij de voetbalclub uit zijn woonplaats.

De beide partijen waren er snel uit. Hein van Heek: “Ik werk samen met een hele goede staf en heb het erg naar mijn zin bij RCL. De samenwerking tussen staf, spelersgroep en het bestuur is goed. Met z’n allen werken we graag verder aan de ontwikkeling van deze jonge groep. Ik heb er derhalve veel plezier in om bij RCL te blijven”.

Het bestuur van RCL is bij monde van Bert Siera (Bestuurslid Voetbalzaken) zeer tevreden over het werk van de trainer: “Hein van Heek is voor ons de juiste man op de juiste plaats. Hij heeft heel veel ervaring en kan dat goed overdragen aan de jonge spelersgroep. Hein heeft van de selectie een goed geheel gesmeed, werkt goed samen met de staf, traint met de intensiteit die ook bij het spelen van een wedstrijd hoort en houdt vast aan een heldere speelwijze”.

Kortom; er is sprake van een goede culture fit tussen de trainer en de club en beide partijen hebben hoge verwachtingen van de samenwerking en resultaten in de toekomst.

Meer berichten