Logo leiderdorpsweekblad.nl
<p>De Spotvogels traint onder meer in sporthal De Bloemerd.&nbsp;</p>

De Spotvogels traint onder meer in sporthal De Bloemerd. 

(Archieffoto)

Kennismaken met De Spotvogels

  Sport

Na alle corona-perikelen start de Leiderdorpse badmintonclub De Spotvogels weer met de trainingen voor de jeugd en senioren en vrijspelen voor de recreanten. Nieuwe leden zijn welkom. 

De Spotvogels speelt op drie locaties in Leiderdorp: sporthallen De Bloemerd en De Does en sportzaal De Hoftuyn. De aftrap is op zondag 5 september voor de jeugd in De Bloemerd. Daarna op maandag in de Does en woensdag in de Bloemerd de senioren. En op vrijdag is weer de beurt aan de jeugd.

Wie wil kennismaken, kan twee keer gratis komen meespelen. De club zorgt voor de rackets. Ook is het mogelijk een proeflidmaatschap te nemen: zes maal spelen voor 30 euro voor senioren en 15 euro voor de jeugd.

Speciaal voor seniorleden wordt aan het begin van het seizoen een beginnerstraining georganiseerd. Die duurt zes weken, start op woensdag 22 september en valt samen met een proeflidmaatschap van 30 euro. De deelnemers leren de basistechnieken van badminton en het plezier van het spel te ervaren. Deze beginnerstraining wordt afgesloten met een klein intern toernooi, waar de nieuwe badmintonners het geleerde in praktijk kunnen brengen. Meer informatie, zoals speeltijden en aanmelding, is te vinden op de website www.spotvogels.nl.

Meer berichten