Logo leiderdorpsweekblad.nl
Alle deelnemers en vrijwilligers bij elkaar.
Alle deelnemers en vrijwilligers bij elkaar. (Foto: J.P.Kranenburg)

Aftrap 33ste Voetbalstart

  Sport

Voor ruim 220 kinderen en ruim honderd vrijwilligers is vanochtend de 33ste Voetbalstart op de velden van RCL in het Leiderdorpse sportpark De Bloemerd begonnen.

Drie dagen lang vermaken de kinderen zich met allerlei voetbalgerelateerde oefeningen en spellen, de vrijwilligers zorgen ervoor dat het ook dit keer weer een fantastisch evenement wordt.

Eerste elftal speler Thom Wijnalda opende de Voetbalstart, daarna was het tijd voor speelse techniektrainingen. Verder is er de meerkamp met onderdelen als penalty schieten, goal schieten, aanvallend schieten en latje trap. Ook is er woensdag en donderdag een klein 4 tegen 4 toernooi. Vast onderdeel is dat er op woensdagmiddag en donderdagmiddag gezwommen wordt in zwembad de Does.

Op vrijdag is er een groot toernooi. Voor de lekkere trek staat er dan een popcornkraam, in de middag is IJscafé Danice aanwezig met een ijskraam en hoofdsponsor Rabobank zorgt voor diverse activiteiten.

De Voetbalstart wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteuning, in geld of natura, door vele bedrijven uit Leiderdorp en de regio.

Meer berichten