Logo leiderdorpsweekblad.nl
V.l.n.r. Marc de Sitter (lid sponsorcommissie), Rene van Giezen (bestuurslid RCL), Ronald Barendse en Dick van der Bijl.
V.l.n.r. Marc de Sitter (lid sponsorcommissie), Rene van Giezen (bestuurslid RCL), Ronald Barendse en Dick van der Bijl. (Foto: Johan Kranenburg)

Nieuw contract met trouwe sponsor

  Sport

Na afloop van de wedstrijd tegen SVC'08 leidden twee gebeurtenissen tot grote tevredenheid in de Business Lounge van de Leiderdorpse Racing. Allereerst speelde de hoofdmacht van RCL zich definitief in veiligheid door het 1-1 gelijke spel tegen de Haagse opponent. Twee wedstrijden voor het einde van de competitie kan de ploeg niets meer gebeuren en dat is, in relatie tot een moeizaam seizoen met een enorme blessuregolf, een geruststellende gedachte. Een ander heuglijk feit betrof het ondertekenen van een sponsorcontract met trouwe sponsor, en voetbalvader en Ronald Barendse van Barendse Loodgieters. Hiermee verbindt het Leiderdorpse bedrijf zich opnieuw voor drie seizoenen aan RCL. In een korte toespraak memoreerde RCL-voorzitter Dick van der Bijl nog eens het belang van sponsors voor de club. "Wij bewonen een prachtige accommodatie, maar daar bij horen ook forse financiële verplichtingen. Sponsoring door het regionale bedrijfsleven is daarbij van levensbelang en een belangrijke pijler onder onze financiële huishouding. Wij zijn dan ook zeer blij met de nieuwe sponsorovereenkomst met Barendse!"

 

Meer berichten