Logo leiderdorpsweekblad.nl
Op de foto van links naar rechts teammanager Bert Siera, voorzitter van RCL Dick van der Bijl, trainer John van der Meer en penningmeester Arnold Staal.
Op de foto van links naar rechts teammanager Bert Siera, voorzitter van RCL Dick van der Bijl, trainer John van der Meer en penningmeester Arnold Staal. (Foto: Gert Jan van Heyningen)

John van der Meer nieuwe trainer RCL vrouwen

  Sport

John van der Meer gaat het komende seizoen het eerste damesteam van RCL trainen. Zaterdag 6 april werd de verbintenis tussen Van der Meer en de voetbalclub bekrachtigd.

Door: Gert Jan van Heyningen

Het is een eenjarige overeenkomst met de intentie voor meerdere jaren bij de Leiderdorpse Racing aan de slag te gaan. Een van de vele doelen die de 55-jarige Hoofddorper stelt is de ingeslagen weg van de huidige coach Janet Griffioen te vervolgen en de organisatie van het meiden- en vrouwenvoetbal bij de rood-witte club verder te structureren. Daarnaast wil hij een stabiele Hoofdklasser neerzetten met de ambitie het hoogst mogelijke te bereiken. Daarbij komt dat het bestuur van RCL heeft aangegeven dat het meiden- en vrouwenvoetbal in de verenigingsstructuur een prominente plaats moet gaan innemen met een landelijke uitstraling.

Met zijn meer dan 35 jarige ervaring als trainer van onder meer de vrouwen van DSS en Rijnvogels staat Van der Meer nu al te popelen om met beleving en plezier bij RCL aan de slag te gaan.

Meer berichten