Logo leiderdorpsweekblad.nl
Foto: PR

Nipt verlies voor dames en heren Aquadraat

  Sport

Na twee gedwongen weken rust hebben zowel Dames 1 als Heren 1 van de Leiderdorps-Koudekerkse waterpolovereniging Aquadraat de competitie hervat met een nederlaag met twee doelpunten verschil.

Dames 1 begon tegen BZ&PC en wist een in twee periodes 2-5 opgelopen achterstand in de derde periode bijna goed te maken. Lieke van Amsterdam en Britt Kluivers scoorden 3-5 en 4-5 maar met een uiterste krachtsinspanning van BZ&PC in de laatste periode trok die ploeg toch aan het langste eind; 4-6.
Tegen MNC/Dordrecht had Heren 1 de gehele wedstrijd het betere spel maar de ploeg kon in aanvallend opzicht te weinig actief spel in het water leggen om MNC/Dordrecht te verschalken. De in de 2de periode opgelopen achterstand van twee doelpunten wist Aquadraat steeds tot één terug te brengen. Echter, door de regelmatige uitsluitingen kon MNC/Dordrecht de marge elke keer op twee brengen (zes van de MNC doelpunten werden uit een overtal situatie gescoord). Zelfs drie treffers van Rik Speel boden niet voldoende hulp waardoor de eindstand 5-7 werd.

Meer berichten