Logo leiderdorpsweekblad.nl

Aquadraat Dames 1 wint van hoog geplaatst Poseidon

  Sport

Aquadraat Dames 1 trad aan tegen het op de 3de plaats staande Poseidon.

Van voorgaande confrontaties was bekend dat deze tegenstander moeite heeft met een zware pressing. Daarom ging de ploeg van coach Sander Philippo met die opdracht het water in. En deze opdracht werd goed uitgevoerd. Poseidon had hier grote moeite mee. Met het steeds scherp onderscheppen van de bal speelde Aquadraat een prima wedstrijd met een 4-7 overwinning.

In het gloednieuwe, moderne bad in Katwijk trad Heren 1 aan tegen Katwijk 3. In de eerste helft van deze competitie werd hier nog met 10-6 van gewonnen, deze wedstrijd waren de rollen omgedraaid. Het goede spel van vorig weekend was ver te zoeken en de ploeg had moeite zich goed te positioneren op het brede speelveld. Katwijk trok verreweg aan het langste eind; 8-4 winst.

Heren 2 speelde in eerste instantie een prettige wedstrijd tegen Poseidon. Een 3-0 achterstand werd omgebogen naar een 3-4 voorsprong maar Poseidon liep vervolgens weer uit tot 8-5. In de 4de periode liepen de gemoederen binnen het Heren 2 team door onnodig strakke arbitrage hoog op, eindigden de ploeg met 6 spelers en ging de wedstrijd met 14-5 verloren.

In de afdeling van het Heren 4 team verrassende uitslagen. De koploper verloor en zelf hebben ze gedaan wat ze moesten: winnen. In een goede wedstrijd gaven ze de tegenstander MNC uit Dordrecht geen kans. Het werd uiteindelijk 14-2.

Vorige week verloor het CM1 team van ZVL. Dit weekend was er kans op revanche. Ondanks een achterstand in het begin van de wedstrijd bleven de speelsters van Aquadraat zich goed aan hun opdracht houden. Uiteindelijk werd met 6-3 gewonnen.
Ook het CJ team behaalde een mooie 9-2 overwinning op Vivax uit Oegstgeest.

Meer berichten