Een uitval van BVL met Tycho bij de korf. Foto: Johan Kranenburg

Beloftenteam BVL maakt verwachtingen weer waar

Sport

Zaterdag 29 september traden de Heren M22 1 van BVL in het strijdperk tegen MSV uit Noordwijk. De verwachtingen waren hoog gespannen, nadat de week ervoor in de badplaats tegen hetzelfde team ruim was gewonnen.

Het werd een wedstrijd met twee gezichten. De eerste helft verliep chaotisch, het samenspel was slordig met veel balverlies als gevolg. Bij de rust was de stand dan ook allesbehalve geruststellend voor de beloften van BVL: 25-24.

MSV rook haar kans maar de Leiderdorpers gaven in de tweede helft gas en boorden hun hoop op een goed resultaat snel de grond in. Met nu wel verzorgd en solide spel, gebaseerd op een strakke verdedigingslinie, werden de bezoekers op een nederlaag van 65-43 getrakteerd.

Een ruime overwinning dus, met Burhan als de grote aanjager aan Leiderdorpse zijde.