Logo leiderdorpsweekblad.nl
Hennie Kanbier
Hennie Kanbier (Foto: PR)

LAV: doorpakken of stoppen?

  Sport

Onder deze niets aan duidelijkheid te wensen overgelaten kop maakte Hennie Kanbier, eigenaar en hoofdredacteur, vorige week bekend dat LeidenAmateurVoetbal (kortweg LAV) op een kruispunt staat: doorpakken of stoppen? De noodkreet was uiteraard bedoeld voor de talrijke volgers van de sportpagina's in de media, en zeker ook voor bestuurders, de volgers van de website en de app en sponsoren binnen en buiten Leiden.

LAV, 6 jaar geleden gestart, heeft zich bewezen voor de clubs binnen het amateurvoetbal en is niet meer weg te denken als medium in deze regio. De website zit dagelijks op het voetbalnieuws en is objectief in de berichtgeving, interviews en verslagen. Voor de clubs is er een podium om op positieve wijze in het nieuws te komen. LAV organiseert tal van klassementen, een event aan het einde van het seizoen, een voetbalquiz, een regionaal voetbaltoernooi en nog veel meer. Zo'n 45.000 bezoekers stemmen maandelijks af op de aantrekkelijke LAV-site en ook de gratis app wordt dikwijls geraadpleegd.

Enthousiast team
LAV wil graag door met de werkzaamheden, maar heeft daarbij steun nodig van het bedrijfsleven, de clubs en particulieren. Het team van 30 enthousiaste medewerkers staat te trappelen om weer een heel seizoen verslag te doen, in woord en beeld. LAV kampt echter met een gat in de begroting. LAV heeft steun nodig om alle werkzaamheden te kunnen voortzetten en uitbouwen en zoekt ook naar structurele oplossingen om de toekomst te kunnen waarborgen. Alleen bij een kostendekkend plaatje kan LAV vol gas geven in het belang van ruim twintig voetbalclubs uit Leiden en omgeving en dus alle supporters en volgers van die regioclubs!
Vrijdag 15 september is de deadline voor een 'go' of 'no go' voor het seizoen 2017/2018. Wilt u ook dat de website blijft bestaan? Clubbestuurders, supporters, het bedrijfsleven en andere sympathisanten worden opgeroepen om support te leveren. Neem contact op met redactie@leidenamateurvoetbal.nl en bespreek op welke wijze u/jullie LAV langs de lijn en in de lucht kunnen houden. Bellen mag ook uiteraard. De redactie is te bereiken via 06-49590748 of 06-23296461. Er zijn onder meer mogelijkheden via bannering op de website en de app, u kunt lid worden van de businessclub of vriend worden van LAV.


Meer berichten