Michael Schouten, Sander Blijleven en Walid Belkhir kiezen voor RCL. | Foto: PR
Michael Schouten, Sander Blijleven en Walid Belkhir kiezen voor RCL. | Foto: PR

Drie topspelers voor RCL

Sport

Michael Schouten (VVSB), Sander Blijleven (Koudekerk) en Walid Belkhir (Roodenburg) kiezen voor RCL. De club kan zich in de handen wrijven met een stel rasvoetballers erbij.

Michael is een allround middenvelder met een RCL-verleden; zeg maar gerust een stylist. Op 10-jarige leeftijd werd hij bij RCL door Sparta gescout. Na een avontuur in Noordwijkerhout keert hij terug op het oude warme nest. Sander is een onverzettelijke en kopsterke centrumverdediger, die zijn sporen heeft verdiend bij ARC respectievelijk Koudekerk. Walid is een snelle en technisch vaardige vleugelverdediger, die ook op het middenveld uit de voeten kan. Walid is een groot talent en kijkt er naar uit om zijn kunsten in een bomvolle Bloemerd te vertonen. Het is hen allen niet ontgaan dat er een positieve wind waait bij RCL, een sfeer van samenwerken en er voor elkaar zijn.

Onthaald
De drie spelers werden op woensdagavond 5 april 2017 in de Bloemerd bij de club gepresenteerd en met bloemen alsmede een ware fotosessie onthaald. Drie pure voetballiefhebbers die uit zijn op veel voetbalplezier in Leiderdorp.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant