Jeroen Hendriks.
Jeroen Hendriks. Foto: PR

Jeroen Hendriks weer lijsttrekker D66 Leiderdorp

Politiek Verkiezingen

Fractievoorzitter Jeroen Hendriks van D66 Leiderdorp is opnieuw verkozen tot lokale lijsttrekker in voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Dat meldt de Verkiezingscommissie van de D66-afdeling Leidse Regio.

Afdelingsvoorzitter Jasmijn Touw: “Ik wil Jeroen van harte feliciteren. Jeroen en zijn team hebben de afgelopen periode de verbinding opgezocht. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit ook na de aankomende gemeenteraadsverkiezingen door Jeroen, zijn team binnen de raad en samen met de inwoners van Leiderdorp, wordt voorgezet”

Hendriks is sinds begin 2016 burgerraadslid in de gemeenteraad van Leiderdorp. Na de vorige gemeenteraadsverkiezingen werd hij raadslid en fractievoorzitter van de Leiderdorpse D66-fractie. Hendriks: “Het is mijn doel de ingeslagen koers van verbinding binnen raad en college voort te zetten. Dit is belangrijk voor zowel de politieke sfeer in Leiderdorp als voor Leiderdorp zelf.”


Verkiezingen

Van 15 mei tot en met 26 mei, 20.00 uur, konden de leden van D66 Leiderdorp stemmen over de nieuwe lijsttrekker. D66-leden kunnen zich vanaf 1 augustus 2021 kandideren voor de rest van de kandidatenlijst, waar vanaf 14 november over zal worden gestemd.


Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant