Wethouder Rik van Woudenberg overhandigt chocoladerepen aan directeur René Martens van de Prins Willem-Alexanderschool.
Wethouder Rik van Woudenberg overhandigt chocoladerepen aan directeur René Martens van de Prins Willem-Alexanderschool. Foto: J.P. Kranenburg

Chocolade voor alle toppers en kanjers in onderwijs en kinderopvang

Onderwijs corona

Onderwijswethouder Rik van Woudenberg (D66) maakte deze week een rondje langs de Leiderdorpse scholen en kinderopvanglocaties om het personeel namens het college van burgemeester en wethouders te bedanken voor hun inzet tijdens de coronacrisis. 

Hij kwam niet met lege handen: voor alle leerkrachten, leid(st)ers in de kinderopvang en het ondersteunend personeel was er een stevige reep chocolade met op het wikkel het opschrift ‘Voor jou, Topper!’ of ‘voor jou, Kanjer!’.

“In deze ongewone, rare en onzekere tijd kunnen we in Leiderdorp rekenen op jullie onvoorwaardelijke inbreng. Jullie zijn er voor onze kinderen”, schreef Van Woudenberg in de begeleidende brief.

Hij blikte ook alvast vooruit op de periode na 11 mei, wanneer de scholen en de kinderopvang weer gedeeltelijk open gaan. “Dit vraagt weer om nieuwe oplossingen. Er zullen zich nieuwe – logistieke, individuele – uitdagingen voordoen. De gemeente Leiderdorp heeft er vertrouwen in dat ook dit goed zal gaan. Bij het oude is het nog lang niet maar we zijn er inmiddels zeker van dat jullie ook deze periode binnen jullie mogelijkheden het beste voor de kinderen zullen doen. Dat spreekt niet voor zich en daarvoor willen we je persoonlijk bedanken en complimenteren. Goed gedaan, Thanks!”


Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant