Logo leiderdorpsweekblad.nl
Burgemeester Laila Driessen (achteraan aan de middelste tafel, hapt een gezond en gezellig ontbijtje weg met de kinderen van De Hasselbraam.
Burgemeester Laila Driessen (achteraan aan de middelste tafel, hapt een gezond en gezellig ontbijtje weg met de kinderen van De Hasselbraam. (Foto: J.P. Kranenburg)

Ontbijten met de burgemeester

  Onderwijs

Een deel van het atrium van het Leiderdorpse gemeentehuis was vanochtend omgevormd tot eetzaal. Hier schoven 24 kinderen van groep 1 tot en met 7 van basisschool De Hasselbraam aan om samen met burgemeester Laila Driessen en wethouder Willem Joosten te genieten van een gezond ontbijt.

Het 'Burgemeestersontbijtje' was in het kader van het Nationaal Schoolontbijt. Behalve in Leiderdorp vinden deze week in zo'n 250 andere Nederlandse gemeenten, waarvan 38 in Zuid-Holland, Burgemeestersontbijtjes plaats. Daarnaast wordt op 2.750 scholen samen ontbeten door alles bij elkaar een half miljoen kinderen. Doel van de actieweek is om de aandacht te vestigen op het belang van een goed ontbijt waar je ook de tijd voor neemt.

Meer berichten