Logo leiderdorpsweekblad.nl

'Mensen blij maken is ons motto'

  Ondernemers in beeld

Al ruim 35 jaar een begrip in Leiden en ver daarbuiten: The Hifi Studio Number One aan de Korevaarstraat. Als je vader Rick en zoon Vincent van Nimwegen vraagt waarin Number One zich onderscheidt, dan denken zij niet lang na over het antwoord. "Wij zijn een echt familiebedrijf. Wij bieden persoonlijke aandacht en service. In de winkel en verder. De aankopen kunnen thuis worden bezorgd en aangesloten. Wij leggen ook uit hoe de apparatuur werkt."

"Wij dringen ons niet op. Onze adviezen zijn helemaal afgestemd op de wensen van de klant. Veel van hen komen na verloop van tijd weer terug, voor vervanging, uitbreiding of voor een upgrade. Daarnaast zijn wij bij de tijd met ons zorgvuldig opgebouwde aanbod met topmerken. Bij ons kun je slagen voor hifi apparatuur in elke prijsklasse, van de nieuwste streamers via multiroom, thuisbioscopen, mooie (draadloze) luidsprekers tot goed klinkende platenspelers." Deze laatste hebben een echte comeback gemaakt. "Terecht", zegt Rick, "het is naast alle digitale ontwikkelingen een fantastisch geluidsmedium dat veel mensen (weer) plezier geeft."

Vincent: "Twee jaar geleden hebben we met het oog op de toekomst onze winkel verbouwd. We zijn nu drie keer zo groot, er is veel te zien en te horen en er zijn nu zelfs drie aparte luisterkamers, waar klanten op hun gemak hun keuze kunnen maken. Geluidskwaliteit is daarbij belangrijk, maar we kijken ook naar bedieningsgemak. Past het product bij de klant, muziek- of filmbeleving, levensstijl of familie samenstelling?" Akoestiek en een goed werkend netwerk krijgen indien gewenst ook aandacht en er is een mooie collectie hoofdtelefoons en 'in ears' te beluisteren."

Enthousiaste medewerker Erik; ''Number One helpt klanten met ieder budget graag aan een passende oplossing. Het gaat in de eerste plaats toch om genieten van muziek en het 'in de film zitten'. Daar worden mensen blij van. Tevreden en terugkerende klanten zijn onze beste reclame."

Dealer van o.a. Accuphase, Audio Physic, AudioQuest, Auralic, Bluesound, Cyrus, Dynaudio, Monitor Audio, Martin Logan, Naim, Primare, Project, Quad, Sonos, T+A, Van Den Hul en Yamaha.

Meer berichten