Logo leiderdorpsweekblad.nl
Ook Lido heeft zich nu aangesloten bij de Cinevillepas. | Foto: Annick Elzenga
Ook Lido heeft zich nu aangesloten bij de Cinevillepas. | Foto: Annick Elzenga (Foto: Annick Elzenga)
Leiden

Onbeperkt naar bioscopen in Leiden met één pas

  Cultuur

Vanaf 1 september kunnen filmliefhebbers onbeperkt naar alle voorstellingen in de Leidse bioscopen met de Cinevillepas. Deze pas was al geldig in Trianon en het Kijkhuis maar met het aansluiten van Lido is het aanbod nu compleet.

"Heel goed nieuws voor filmliefhebbers en ook voor ons als onafhankelijk bioscoopbedrijf", aldus Govert de Kok van Bioscopen Leiden. "Filmliefde begint niet bij arthouse, filmliefde begint bij Star Wars, Harry Potter of westerns. Met één filmpas voor alle Leidse bioscopen kunnen we alle filmliefhebbers zo vaak als ze willen verwelkomen en kan Leiden onbeperkt van ons brede aanbod genieten."

Leiden is één van de weinige Nederlandse steden waarin de grote bioscoopketens niet aanwezig zijn. "Onbeperkt filmbezoek met de Cinevillepas versterkt de positie van de onafhankelijke bioscopen in onze stad. Bovendien is het een prachtige stap in de ontwikkeling van filmstad Leiden, zeker in aanloop naar de opening van het nieuwe Kijkhuis aan de Lammermarkt en bioscoop De Geus aan het Stationsplein", meent De Kok.

Een abonnement op de Cinevillepas kost € 21,- per maand en voor filmliefhebbers tot en met 29 jaar oud zelfs maar € 17,50 per maand. De pas is geldig op alle filmvoorstellingen in de Leidse bioscopen en ook op de voorstellingen van het Leiden International Film Festival en Leiden Shorts. Meer info: zie www.bioscopenleiden.nl/onbeperkt.


Meer berichten