Logo leiderdorpsweekblad.nl
Foto: PR

Volksuniversiteit Leiderdorp organiseert online-cursussen

  Cultuur

Nadat het gehele programma moest worden stilgezet, is de Volksuniversiteit Leiderdorp (LVU) erin geslaagd om vanaf half april zo’n vijftien cursussen online weer op gang te helpen.

Ruim de helft van de betrokken cursisten doet mee. En met positieve reacties! Een docente vertelt: “Het online lesgeven gaat goed, ik krijg veel positieve reacties er op. En ik vind het ontzettend leuk.” Een cursiste merkt op: “Als deelnemer ben ik nu zeer tevreden over hoe het gaat.” Het is ook niet moeilijk om mee te doen. Een laptop of tablet met eenvoudig te installeren software voor videobellen is genoeg.

Bewust bewegen

Voor wie onder goede begeleiding thuis wat extra wil bewegen, kan instromen in de online-cursus Bewust bewegen (met Zoom). De cursus is ook toegankelijk voor wie voor half maart niet deelnam een van de ‘normale’ LVU-cursussen, Stuur een mailbericht naar info@volksuniversiteitleiderdorp.nl onder vermelding van ‘Bewust bewegen’.

Twee nieuwe online-cursussen

De LVU biedt ook twee nieuwe cursussen aan, die via Skype zullen plaatsvinden. Het gaat om Handletteren 1.0 online – voor beginners en Handletteren 2.0 online – vervolgcursus. Alle informatie is te vinden op www.volksuniversiteitleiderdorp.nl.

Meer berichten