Foto: pr
Foto: pr Foto: pr

Sfeervolle kerstmarkt voor goed doel

Algemeen

Soroptimistclub Leiden Aurora houdt zaterdag 16 december van 12.00 tot 17.00 uur een gezellige kerstmarkt in de Pop-up winkel aan de Nieuwstraat 7 (tegenover de bibliotheek in hartje Leiden).

Onder de titel VIN & VINTAGE worden leuke cadeauartikelen, kerstversiering, vintage kleding en -schoenen, boeken, sieraden en glaswerk verkocht. Een prima gelegenheid om mooie en originele kerstcadeaus te scoren.

In de sfeervolle pop-up winkel wordt gratis koffie, thee, glühwein en chocolademelk geschonken. Om half 3 is er een optreden van het Lorekoor uit Leiden dat de bezoekers zal trakteren op kerstliederen.

Zoals altijd gaat de opbrengst naar een goed doel. Dit keer is dat Stichting Bakasso Guinee (www.bakasso.org) die zich richt op gezondheidszorg speciaal voor zwangere vrouwen in dit West-Afrikaanse land. Leiden Aurora ondersteunt de bouw van een kraamkliniek, zodat zwangere vrouwen veilig kunnen bevallen en de juiste kraamzorg krijgen. Voor wie niet in de gelegenheid is op 16 december langs te komen maar wel het goede doel wil steunen: donaties zijn welkom op NL13 TRIO 0320 0694 43 t.n.v. Soroptimistclub Leiden Aurora.

Leiden Aurora, met ruim 20 leden uit Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Voorschoten, is onderdeel van Soroptimist International, een wereldwijde serviceorganisatie van meer dan 100.000 vakvrouwen die zich inzetten voor de bevordering van mensenrechten en de verbetering van de positie van vrouwen en meisjes.

www.soroptimist.nl/leiden-aurora

Uit de krant