Songs2Sing geeft weer twee concerten. | Foto: Esther Trago
Songs2Sing geeft weer twee concerten. | Foto: Esther Trago Foto: Esther Trago

Kerstconcert door Songs2Sing

Algemeen

Het Leiderdorpse popkoor Songs2Sing geeft vrijdagavond 15 en zaterdagavond 16 december weer een sfeervol kerstconcert in de Dorpskerk van Leiderdorp. De nummers die ten gehore zullen worden gebracht zijn Engelstalige en Nederlandstalige popklassiekers, enkele daarvan speciaal gewijd aan kerst.

Aan het eind van de avond zal het koor een aantal bekende traditionele kerstliederen zingen - het publiek wordt van harte uitgenodigd deze mee te zingen. In de aanloop naar Kerstmis verzorgt Songs2Sing ook dit jaar weer twee optredens in de Dorpskerk van Leiderdorp. Op het programma staat een verrassende selectie van oude en nieuwe Engelstalige pop- en kerstnummers, onder andere van The Beach Boys, Ed Sheeran, Di-rect en Snow Patrol, maar ook Nederlandstalige klassiekers van bijvoorbeeld Boudewijn de Groot.

Het concert duurt ongeveer twee uur, met halverwege een pauze. Het koor wordt geleid door dirigent Annemiek de Groot, en begeleid door de eigen band Music2Play. Aan het eind van de avond zingt het koor een medley van traditionele kerstliederen - koor en band vinden het leuk als het publiek deze meezingt.

Raak helemaal in kerststemming en kom luisteren en kijken naar dit sfeervolle en sprankelende optreden van Songs2sing! Datum en tijd: 15 en 16 december, aanvang 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur); Plaats: Dorpskerk Leiderdorp, Hoofdstraat 19, Leiderdorp; Tickets: € 15,00 (1 pauzedrankje bij de ticketprijs inbegrepen), tickets online via www.songs2sing.nl of bij Den Elzen Schoenmode, Van Diepeningenlaan 108 in Leiderdorp.

Uit de krant