De burgemeester, wethouder en voorzitter van de LOV aan in de Unity.NU-uitzending. | Foto: Marc Wonnink
De burgemeester, wethouder en voorzitter van de LOV aan in de Unity.NU-uitzending. | Foto: Marc Wonnink Foto: Marc Wonnink
Foto’s

Ondernemers in het zonnetje

Algemeen

Op de Dag van de Ondernemers op vrijdag 17 november was de Leiderdorpse Ondernemersvereniging te gast bij de gemeente Leiderdorp voor een bijeenkomst in het atrium van het gemeentehuis.

Gastheer wethouder Herman Romeijn ontving de gasten vanuit zijn portefeuille ‘Economie’. Alhoewel de meeste aandacht toch uitging naar de kersverse burgemeester Tjarda Struik.

Unity.NU stond met de radiostudio in het atrium om ondernemers in de uitzending te halen. Uiteraard werd de burgemeester en de wethouder ook nog bevraagd. Dat interview werd onderbroken door de Kerstman die zijn intrede deed.

Tijdens de vrijdagmiddagborrel vond namelijk ook de kick-off van de campagne ‘Shop in Leiderdorp’ plaats. Shoppers die tussen 6 en 23 december bij een Leiderdorpse ondernemer meer dan 10 euro uitgeeft, en de bon of factuur bewaart, kan op de site www.shopinleiderdorp.nl meedingen naar Leiderdorpse kerstpakketten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant