Foto: Archief 2022
Foto: Archief 2022 Foto: Corrie van der Laan

Langste Tafel in Winkelhof

Algemeen

Things2Do, Winkelcentrum Winkelhof, Gading en Incluzio houden op donderdag 28 september de ‘Langste Tafel’ van Leiderdorp. Inwoners van Leiderdorp zijn van harte uitgenodigd om te gekomen genieten van een lekkere lunch en andere Leiderdorpers te ontmoeten.

Donderdag 28 september tot en met woensdag 4 oktober is de week tegen de eenzaamheid, in Leiderdorp heet dit Leiderdorp in Verbinding. Juist in deze periode worden allerlei activiteiten georganiseerd die het extra makkelijk maken om dit te doen.

Tijdens de lunch kunnen bezoekers genieten van live muziek. ‘Komt u liever niet alleen? Natuurlijk kunt u zelf iemand uitnodigen. Wellicht is dit een goede gelegenheid om een van uw buren uit te nodigen u te vergezellen. Wij kijken er in ieder geval naar uit u en andere Leiderdorpers te ontmoeten.’ De wethouders van Leiderdorp schuiven ook aan en samen maken we er een mooie dag van.

De lunch vindt plaats op donderdag 28 september van 12.30 uur tot 14.00 uur in Winkelhof, inloop vanaf 12.15 uur. De lunch wordt aangeboden door de winkeliers van Winkelhof en verzorgd door vrijwilligers van Gemiva en Incluzio, dus aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Wel is het noodzakelijk om u aan te melden. Dit kan bij de balie van Incluzio in de Sterrentuin, 071- 5413536 (werkdagen tussen 9.00 – 17.00 uur) of via

leiderdorp@incluzio.nl.

Uit de krant