Een zonovergoten Amuse Notenpad afgelopen zondag. | Foto: pr
Een zonovergoten Amuse Notenpad afgelopen zondag. | Foto: pr Foto: pr

Zon, amuses, wijn en muziek

Algemeen

Het weer zat zondag mee en met het zonnetje hoog in de lucht maakten meer dan 150 deelnemers een tocht te voet, op de fiets of met een golfkarretje langs de zeven horecagelegenheden die hun uiterste best hadden gedaan om bijzondere amusehapjes te presenteren. ‘Een culinaire ontdekkingstocht, van café naar top restaurant tot aan luxe ijssalon.’

De zevende editie van het Amuse Notenpad was mede door het weer een groot succes. Bij elke gelegenheid kon men genieten van een bijhorend wijntje of drankje en livemuziek. ‘Dat is toch wel uniek’, zegt Annemiek de Groot van de organisatie.

Brasserie Park, Brasserie Meelfabriek Zijlstroom, Cacao van jou, Café Restaurant de Hollandsche Tuyn, Kookplanet, IJscafé Danice en Café de Koning deden mee met het Amuse Notenpad.

De sfeer zat er goed in en na afloop was het nog even napraten en borrel bij de afterparty in Brasserie Park met natuurlijk weer muziek.

Annemiek de Groot, de organisator van dit evenement, kijkt terug op een geslaagde dag, bedankt alle deelnemers, locaties en muzikanten en heeft in de agenda al zondag 2 juni 2024 genoteerd.

Dan is de volgende editie van het Amuse Notenpad. Richting april volgend jaar zijn weer kaarten te koop.

Uit de krant