De winnaars van de Straatprijs van de Postcode Loterij in de Leiderdorpse Splinterlaan.
De winnaars van de Straatprijs van de Postcode Loterij in de Leiderdorpse Splinterlaan. Foto: Jurgen Jacob Lodder

Straatprijs Postcodeloterij valt in Leiderdorpse Splinterlaan

Algemeen

Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld kwam vrijdag 12 mei naar de Leiderdorpse Splinterlaan om daar acht gelukkige winnaars van de Postcode Loterij te verrassen. Zij hebben postcode 2352 SB en daarop viel de PostcodeStraatprijs van 25.000 euro. Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot. 

Erwin en Rialda spelen allebei met een lot en winnen beide 25.000 euro. Het gelukkige koppel gaat het geld gebruiken voor het opknappen van de achtertuin. 

Buurvrouw Jacqueline heeft zelfs vier loten en wint dus 100.000 euro. Plus een gloednieuwe BMW. “Hiermee kunnen we onze badkamer vernieuwen én genieten van een heerlijke vakantie”, zei ze blij verrast. 

Hans en Anita spelen mee met één lot en winnen 25.000 euro. Het geld komt goed van pas, vertellen ze. Ze hebben een woonark waar afgelopen jaar het dak vanaf gewaaid is “Dit mooie bedrag kunnen we goed gebruiken voor het herstel van onze woonark.” 

De uitreiking aan de winnaars uit Leiderdorp is te zien in het tv-programma ‘Koffietijd’ op vrijdag 19 mei 2023 om 10.00 uur bij RTL 4. 

Uit de krant