LOV-voorzitter Lorien de Roode en wethouder Herman Romeijn van Economische Zaken gaven het startsein voor de Leiderdorpse Ondernemersprijs tijdens de LOV netwerkborrel van eind september vorig jaar in het atrium van het gemeentehuis.
LOV-voorzitter Lorien de Roode en wethouder Herman Romeijn van Economische Zaken gaven het startsein voor de Leiderdorpse Ondernemersprijs tijdens de LOV netwerkborrel van eind september vorig jaar in het atrium van het gemeentehuis. Foto: Marc Wonnink

Uitreiking ondernemers-prijzen live op tv

Algemeen

De uitreiking van de Leiderdorpse Ondernemersprijs 2023 is donderdagavond 26 januari vanaf 8 uur live te zien op televisie (Ziggo kanaal 40 en 1412 bij alle overige providers) en online via www.Unity.nu. Tijdens de uitreiking wordt de winnaar van de juryprijs bekend gemaakt en wordt de publieksprijs uitgereikt. Soulzangeres Shirma Rouse zorgt voor een muzikaal intermezzo.

Kanshebbers op de prijzen zijn CompuCorner, Autoservice Achthoven, Van der Meel – Interieur & Styling, Pro-Fit Sports en The Brandscape Agency. Tijdens de uitreiking worden de ondernemers op het podium geïnterviewd en zijn er video’s van de bedrijfsbezoeken van de jury te zien. 

Voor de publieksprijs kan nog tot 26 januari 20.00 uur gestemd worden via www.leiderdorpseondernemersprijs.nl. 

De Leiderdorpse Ondernemersprijs wordt om het jaar georganiseerd door de Leiderdorpse Ondernemersvereniging (LOV) en de gemeente Leiderdorp.

Uit de krant