Soulzangeres Shirma Rouse. | Foto: PR
Soulzangeres Shirma Rouse. | Foto: PR Foto: PR

Shirma Rouse bij uitreiking Leiderdorpse Ondernemersprijs

Algemeen

De uitreiking van de Leiderdorpse Ondernemersprijs 2023 vindt donderdag 26 januari vanaf 20.00 uur plaats in het atrium van het gemeentehuis van Leiderdorp. Vijf Leiderdorpse bedrijven zijn genomineerd voor de prijs. Tijdens de uitreiking wordt niet alleen de winnaar van de juryprijs bekend gemaakt, ook wordt de publieksprijs uitgereikt. De uitreiking is een grote show die  live op televisie wordt uitgezonden. Tijdens de uitreiking zal soulzangeres Shirma Rouse optreden. 


Kanshebbers

Kanshebbers op de prijzen zijn CompuCorner, Autoservice Achthoven, Van der Meel – Interieur & Styling, Pro-Fit Sports en The Brandscape Agency. Tijdens de uitreiking worden de ondernemers op het podium geïnterviewd en zijn er video’s van de bedrijfsbezoeken van de jury te zien. 


Publieksprijs

De genomineerden maken ook kans op de publieksprijs. Hiervoor kan tot 26 januari 20.00 uur gestemd worden via www.leiderdorpseondernemersprijs.nl. De ondernemer met de meeste stemmen ontvangt deze prijs. 


Live op televisie

De uitreiking is donderdag 26 januari vanaf 20.00 uur live te zien op televisie en online bij Unity.NU. Via Ziggo kanaal 40 en 1412 bij alle overige providers wordt de uitreiking live uitgezonden. Online is de uitreiking te zien via www.unity.nu. Ondernemers kunnen het evenement ook bezoeken, aanmelden hiervoor kan via www.lovleiderdorp.nl.

De Leiderdorpse Ondernemersprijs wordt om het jaar georganiseerd door de Leiderdorpse Ondernemersvereniging (LOV) en de gemeente Leiderdorp.

Uit de krant