Drie van de kaarten uit het kwartelspel. | Foto's: PR Lions Leiderdorp Rijnlandt
Drie van de kaarten uit het kwartelspel. | Foto's: PR Lions Leiderdorp Rijnlandt Foto: Bob Reidsma

Leiderdorps kwartetspel voor het goede doel

Algemeen Maatschappelijk

Lions Club Leiderdorp Rhijnlandt brengt een kwartetspel over Leiderdorp uit. Het spel met acht verschillende kwartetten, is niet alleen leuk en leerzaam, maar heeft ook een maatschappelijk doel; het wordt verkocht om geld bijeen te brengen waarmee deze winter activiteiten kunnen worden georganiseerd voor de vluchtelingen die in Leiderdorp worden opgevangen.

Het spel met vragen over straten, bruggen, molens, kastelen en andere zaken met betrekking tot Leiderdorp, is voorzien van prachtige foto’s, gemaakt door de lokale fotoclub Daguerre. Het is te koop voor € 7,95 per doosje. Bij afname van vijftig doosjes tegelijk bedraagt de korting 10%.

Op de zaterdagen 19 en 26 november verkoop Lions Club Leiderdorp Rhijnlandt het kwartetspel in winkelcentrum  Winkelhof. Tegenover bakker van Maanen bij de rolstrappen staat de Lions Club van 10.30 uur tot 16.30 uur met een verkoopstand.

De doosjes zijn ook te bestellen via leiderdorpskwartetspel@gmail.com en te koop in het Leiderdorps Museum (Vronkenlaan 46 Leiderdorp). Het museum is op woensdag, zaterdag en zondag geopend van 14.00 tot 16.00 uur. Daarnaast zullen de leden van de Lions Club op diverse plaatsen en bij diverse gelegenheden met een verkoopstand aanwezig zijn.

Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant