De Langste Tafel in 2021. | Archieffoto: J. Langenhoff
De Langste Tafel in 2021. | Archieffoto: J. Langenhoff Foto: Jessica Langenhoff

Samen eten aan de Langste Tafel

Algemeen Maatschappelijk

Things2Do, winkelcentrum Winkelhof, Gading (Gemiva-svg) en Incluzio organiseren op dinsdag 4 oktober de ‘Langste Tafel’ van Leiderdorp. Inwoners van Leiderdorp zijn van harte uitgenodigd om in Winkelhof te gekomen genieten van een lekkere lunch met live muziek en andere Leiderdorpers te ontmoeten.

Donderdag 29 september tot en met donderdag 6 oktober is de week tegen de eenzaamheid, in Leiderdorp heet dit Leiderdorp in Verbinding. Je verbinden met anderen kan natuurlijk altijd. Maar juist in deze periode worden allerlei activiteiten georganiseerd die het extra makkelijk maken om dit te doen. De Langste Tafel is één van die activiteiten. Iedereen kan aanschuiven aan de lange tafels die staan opgesteld op het plein voor de Hema. Wie liever niet alleen komt, kan natuurlijk zelf iemand uitnodigen, een mooie gelegenheid om bijvoorbeeld de buren mee te vragen. De wethouders van Leiderdorp schuiven ook aan.

De lunch vindt plaats van 12.30 uur tot 14.00 uur, inloop vanaf 12.15 uur. Deelname is gratis. Wel is vooraf aanmelden noodzakelijk. Dit kan bij de balie van Incluzio in De Sterrentuin, Van Diepeningenlaan 110G, telefonisch via (071) 5413536 of via e-mail leiderdorp@incluzio.nl.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant