LOV-voorzitter Lorien de Roode en wethouder Herman Romeijn van Economische Zaken gaven het startsein voor de  Leiderdorpse Ondernemersprijs tijdens de LOV netwerkborrel, vorige week donderdag in  het atrium van het gemeentehuis.
LOV-voorzitter Lorien de Roode en wethouder Herman Romeijn van Economische Zaken gaven het startsein voor de Leiderdorpse Ondernemersprijs tijdens de LOV netwerkborrel, vorige week donderdag in het atrium van het gemeentehuis. Foto: Marc Wonnink

Zoektocht naar de beste ondernemer van Leiderdorp

Algemeen Ondernemers

De Leiderdorpse Ondernemersvereniging (LOV) en Gemeente Leiderdorp zijn weer gestart met hun tweejaarlijkse zoektocht naar de beste ondernemer van Leiderdorp.

In januari 2023 wordt de Leiderdorpse Ondernemersprijs (LOP) uitgereikt in het atrium van het gemeentehuis. Maar voor het zover is, mogen eerst alle inwoners uit de regio hun favoriete Leiderdorpse ondernemer doorgeven. Dit kan via de website www.leiderdorpseondernemersprijs.nl. Tot en met 31 oktober kunnen bedrijven aangemeld worden, belangrijk is dat daar een motivatie bij gegeven wordt. 


Stemmen

Vanaf november zal de selectiecommissie kijken naar de lijst met ingezonden bedrijven en wordt er een top vijf gemaakt. Deze vijf bedrijven worden bezocht en als het gezonde en betrouwbare bedrijven zijn, worden ze genomineerd voor de prijs. Vanaf dan gaat de digitale stembus open voor de publieksprijs en maakt ook de jury haar keuze. 

Naast de ondernemersprijs wordt er ook een bedrijf gekozen dat de LOV-trompet wint, een aanmoedigingsprijs voor een startende ondernemer uit Leiderdorp. 

De LOP werd in 2020 voor het laatst uitgereikt, toen won Den Elzenschoenmode de juryprijs en ging de publieksprijs naar Jeroen de Vink Haarmode en Visagie. Dit jaar zou de prijs uitgereikt worden in januari, maar door COVID is dit een jaar uitgesteld. 

Kijk voor meer informatie op www.leiderdorpseondernemersprijs.nl.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant