Gezelligheid kent geen tijd tijdens de koffieochtend van de KBO-PCOB Leiderdorp.
Gezelligheid kent geen tijd tijdens de koffieochtend van de KBO-PCOB Leiderdorp. Foto: PR

Ouderen praten gezellig bij tijdens succesvolle koffieochtend KBO-PCOB

Algemeen senioren

Op dinsdagochtend 9 augustus waren vanaf half 11 uur alle Leiderdorpse senioren welkom op het terras van Holle Bolle Gijs achter de Winkelhof.

In de zomer van 2021 organiseerde de Leiderdorpse afdeling van ouderenbond KBO-PCOB zo’n koffieochtend voor de eerste keer, toen nog in coronatijd. En de behoefte is er duidelijk nog steeds; even na half elf waren er bijna veertig mensen aanwezig en niet alleen leden van de ouderenbond. Er werd gezellig bijgepraat bij de koffie met appelgebak.

 

Slagroomspuit

De eigenaar van Holle Bolle Gijs kwam glunderend langs met zijn slagroomspuit. Weinigen zeiden daar nee tegen. Het enthousiasme van de aanwezigen voor deze koffieochtend was zo groot dat bij het bestuur van de ouderenbond al snel het idee boven kwam drijven om dit volgend jaar misschien wel twee keer te organiseren in de vakantietijd. Om 12 uur werd verwacht dat men zou vertrekken, maar de gezelligheid was dermate groot dat velen geen klok meer konden kijken. Ondanks dat er voor het eerst een bijdrage werd gevraagd was het hele gebeuren een groot succes.


De eigenaar van Holle Bolle Gijs kwam glunderend langs met de slagroomspuit, waar weinigen 'nee' tegen zeiden.

Uit de krant