Kleuren tijdens een eerdere VakantieBijbelClub-ochtend. | Foto: PR
Kleuren tijdens een eerdere VakantieBijbelClub-ochtend. | Foto: PR Foto: PR

VakantieBijbelClub: een verhaal met een happy end

Algemeen KInderen KInderen

In de laatste week van de zomervakantie organiseert de VakantieBijbelClub op dinsdag 16 en woensdag 17 augustus activiteitenochtenden voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar in de Leiderdorpse basisschool De Bron. 

Thema van de ochtenden is het verhaal over Ruth. Welke weg kiest zij? Wie helpt haar? Een verhaal met een ‘happy end’. 

De VakantieBijbelClub is er voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd. Of ze nu weinig, veel of helemaal niets van de Bijbel weten. Vanaf 9.45 uur zijn er rond De Bron (Vronkenlaan 46) spelletjes te doen en staat er iets te drinken klaar voor ouders en kinderen. Om 10.00 uur start de ochtend met een kennismakingsrondje. Daarna wordt een Bijbelverhaal verteld over Ruth, een vrouw uit een ander land. Zij kiest ervoor om in Israël te gaan wonen en de God van Israël te dienen. Waarom doet ze dat? Ook wordt er geknutseld en staan nog andere leuke activiteiten op het programma. 

Woensdagmorgen begint de club ook weer om 10.00 uur. Hoe gaat het verder met Ruth? Omdat het verhaal eindigt met een feest, mag iedereen zijn of haar mooiste kleren aandoen. Na het verhaal volgt een leuk spellencircuit. Aan het eind van de morgen staat er een heerlijke lunch klaar.

Deelname is gratis en opgeven niet nodig. Zie de Facebookpagina ‘Vakantiebijbelclub Leiderdorp’ voor meer informatie 

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant