Vijf personen op twee wielen. Troupe Vélocité in het Magic Circus. | Foto: Piet-Hein Out
Vijf personen op twee wielen. Troupe Vélocité in het Magic Circus. | Foto: Piet-Hein Out Foto: 2021|Circusphotographer.Com

Magic Circus strijkt weer neer in Leiderdorp

Algemeen Uitje

Magic Circus, het Leids Stadscircus, verschijnt binnenkort weer in Leiderdorp op het grasveld naast winkelcentrum Winkelhof. De voorstellingen vinden plaats van dinsdag 9 tot en met donderdag 11 augustus

Waar afgelopen kerstperiode alle circusvoorstellingen van het land afgelast moesten worden, verplaatst Magic Circus gewoon de winter! Het resultaat is de gloednieuwe voorstelling ‘Ho, Ho… HO!’. Modern, gezellig circus met acrobaten en… sneeuw.

‘Ho,Ho… HO!’ slaat niet alleen op de beroemde kreet van de kerstman. Het maant iedereen tot kalmte. Laat je niet gek maken. Ho met de waanzin op allerlei gebied. Ho met oorlogen. HO! Stop en denk rustig na. Kom onthaasten in het Magic Circus, doe je jas uit, warm je op en verspreidt menselijk warmte.

In hoog tempo volgen dans, illusies, acrobatiek en luchtsensaties elkaar op. Van vliegende sleeën tot acrobaten op eenwielers en veelwielers. Naast verrassend ensemblewerk aan doeken en palen ook clowns zonder enge rode neus, maar wel met een hele hoop humor, een ‘echte’ giga-gorilla en zeer plaatselijke sneeuwval.

Magic Circus is circus zoals andere circussen niet durven te zijn. Al jaren favoriet bij moderne gezinnen van nu, dé missing link tussen klassiek circus en te kil modern circus.

Kaarten zijn online verkrijgbaar via magic-circus.nl. In diverse winkels met een circusposter liggen kortingsbonnen voor een kind gratis per volledig betalende volwassene. Houders van een CJP-pas ontvangen ook korting.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant