Logo leiderdorpsweekblad.nl
Een vrolijk zomers concert op 3 juli. | Foto: Esther Trago
Een vrolijk zomers concert op 3 juli. | Foto: Esther Trago

Gratis gezellig inloopconcert Songs2Sing

Zondag 3 juli geeft het Leiderdorpse popkoor Songs2Sing een vrolijk zomers concert. De toegang is gratis: iedereen kan vanaf 14.30 naar binnen lopen in het clubgebouw van Tamarco bij het Zijlkwartier aan de Van der Marckstraat. Na afloop kunnen de gasten – traditiegetrouw - nog even gezellig napraten met de koorleden.

Het koor is heel blij dat er na de COVID pauze eindelijk weer gezongen kan worden, ook al zijn de stembanden nog wat roestig. Het koor zingt deels nummers die het koor afgelopen jaren al eerder zong op concerten. Onder leiding van dirigente Annemiek de Groot heeft het koor ook enkele nieuwe nummers ingestudeerd zoals ‘Door de wind’, ‘Symphony’ en ‘Missen zou’. Kortom het wordt een heerlijk zomers optreden van het koor en natuurlijk als vanouds begeleid door de eigen live-band Music2Play. Het koor hoopt dat familie, vrienden en dorpsgenoten gebruik maken van deze uitnodiging zodat het weer een feestje wordt.

Songs2Sing is een Leiderdorps popkoor van ongeveer 60 vrouwen én mannen en wordt begeleid door de eigen liveband Music2Play en dirigente Annemiek de Groot. Meer informatie op de website www.songs2sing.nl. Of bezoek de Facebook pagina van het koor.

Meer berichten