Bij Kookplanet werden de deelnemers verwelkomd door een creatieve muzikant. | Foto: WH
Bij Kookplanet werden de deelnemers verwelkomd door een creatieve muzikant. | Foto: WH Foto: WOUTER HOEBEN

Slecht weer zit deelnemers van het Amuse-notenpad niet in de weg

Algemeen

culinair - Weerbericht zaterdag, met de blik op zondag: nee hè, regen, zware buien met bliksem en ook nog een stevige wind. ZMaar dan zondagmorgen:  prachtig weer, zonnetje, geen wind, kortom een fantastisch begin van wat een stralende dag beloofd te worden voor alweer de 6e Amuse-notenpad. dit jaar met een dikke 150 enthousiaste deelnemers.

Zeven horeca locaties uit Leiderdorp hebben zich zich ook dit jaar weer uitgesloofd met heerlijke hapjes en daarbij een wijntje, biertje of een frisje. Maar een mens leeft niet alleen van brood: op elke locatie was ook live muziek aanwezig. De organisatie was wederom in handen van Annemiek de Groot van Things2do uit Leiderdorp.
Het Amuse-notenpad passend werd afgesloten met een drukke en super gezellige afterparty bij Brasserie Park. Annemiek blikt tevreden terug: “Een zeer geslaagde gezellige dag met als toetje een zeer zware regenbui om 18.00 uur, maar die kon deze dag niet meer bederven.” Volgend jaar weer? “Ja graag, zet 4 juni 2023 alvast in je agenda!”

Uit de krant