Logo leiderdorpsweekblad.nl
<p>Rina Cooijmans, Tineke Zonneveld en Jacqueline Borman van de Oranjevereniging Leiderdorp overhandigen de bloemenhulde aan Marlèn van Bohemen, Diana van der Hoff en Anja van Rijn van Leythenrode.</p>

Rina Cooijmans, Tineke Zonneveld en Jacqueline Borman van de Oranjevereniging Leiderdorp overhandigen de bloemenhulde aan Marlèn van Bohemen, Diana van der Hoff en Anja van Rijn van Leythenrode.

(Foto: PR OVL)
Oranjefeesten

Bloemenhulde voor bewoners Leythenrode, De Ommedijk en Jan de Hartogplein

Dankzij gulle sponsoring van Ranzijn Leiderdorp kon de Oranjevereniging Leiderdorp op dinsdag 26 april plantenbakjes en plantjes aanbieden aan bewoners van verpleeghuis Leythenrode, woonzorgcentrum De Ommedijk en Verzorgd Wonen Leiderdorp aan het Jan de Hartogplein.

“Jaarlijks brengen we rond Koningsdag een feestactiviteit naar hen en brengen daarbij plantjes mee””, legt Hans Kruidenberg uit, voorzitter van de Oranjevereniging. “Dat eerste kon dit jaar nog niet doorgaan, maar de bloemetjes gelukkig wel! Iets vrolijks voor alle bewoners en verzorgenden ter gelegenheid van Koningsdag.”

Bij Leythenrode namen activiteitenbegeleiders Marlèn van Steen, Diana van der Hoff en Anja van Rijn de plantjes in ontvangst. “Ze zijn echt prachtig”, zegt Marlèn, “we geven de bakjes een mooi plekje in onze huiskamers zodat iedereen ervan kan genieten. En morgen eten we dan met elkaar een Koningsdaggebakje in de Pyramide en ’s middags komt René Schaaf voor ons zingen. Een echt feestje!”

Bij De Ommedijk werden de plantjes overhandigd aan, teamleider kleinschalig wonen Willeke van Delft, activiteitenbegeleider Tessa de Rooij en welzijnsmedewerker Yvette Wattimury. “Nu alvast heel erg bedankt namens de bewoners”, reageert Willeke. “Het ziet er zo vrolijk uit en we gaan ze snel uitdelen zodat iedereen op Koningsdag een plantje heeft staan.”

Voor de bewoners van het Jan de Hartogplein, waren er ook plantjes. Tijdens de gezamenlijke lunch nam een van de bewoners deze in ontvangst. De bewoners toonden zich verrast en waren er zichtbaar blij mee.

Meer berichten