Logo leiderdorpsweekblad.nl
<p>Drukte bij pleisterplaats De Hollandsche Tuyn tijdens de lustrumeditie van het Amuse-Notenpad in 2019. | Archieffoto: J.P. Kranenburg</p>

Drukte bij pleisterplaats De Hollandsche Tuyn tijdens de lustrumeditie van het Amuse-Notenpad in 2019. | Archieffoto: J.P. Kranenburg

Evenement

Amuse-Notenpad op Eerste Pinksterdag

Na een coronapauze van twee jaar kan op Eerste Pinksterdag, zondag 5 juni, in Leiderdorp eindelijk de zesde editie van het Amuse-Notenpad plaatsvinden. Passe-partouts zijn nu al te bestellen via www.amuse-notenpad.nl.  

Deelnemers krijgen op zeven locaties in het dorp een bijzonder hapje met een bijpassend glas wijn – of desgewenst fris of bier – wat ze kunnen nuttigen onder de klanken van spetterende live muziek.

Op 5 juni kan vanaf half 12 gestart worden op ieder van de zeven locaties en er wordt geserveerd tot half 5. De route kan zowel te voet als op de fiets worden afgelegd. Drie van de locaties die meedoen zijn in het oude dorp: café-restaurant De Hollandsche Tuyn aan de Hoofdstraat 24, pizzeria La Palazzina aan de Hoogmadeseweg 1 en café De Koning aan de Koningstraat 1-5. Drie anderen bevinden zich nabij park De Houtkamp: Brasserie Park aan de Van Diepeningenlaan 2, IJscafé Danice aan de Van Diepeningenlaan 12 en Kook-planet aan de Laan van Berendrecht 264. De laatste locatie is Brasserie Meelfabriek Zijlstroom aan de Zijldijk 28. Deze ligt met name voor de wandelaars wat verder uit de route. Daarom wordt een pendeldienst in de vorm van een golfkarretje ingezet tussen de Hollandsche Tuyn en de Zijlstroom.

Passe-partouts voor het Amuse-Notenpad kosten 49,50 euro. Ze zijn nu al verkrijgbaar via de website www.amuse-notenpad.nl en bij de deelnemende horecagelegenheden. 

Meer berichten