Logo leiderdorpsweekblad.nl
Foto: PR
Maatschappelijk

Benefietmiddag voor Oekraïense vluchtelingen op Visser ‘t Hooft Leiderdorp

Ook de leerlingen van het Visser in Leiderdorp dragen graag hun steentje bij om de Oekraïense vluchtelingen te helpen. Op woensdag 20 april organiseren de leerlingen van 14.00 tot ca. 15.30 uur een benefietmiddag op het buitenterrein van de school aan de Muzenlaan 155. Ze willen op die manier geld ophalen voor Giro555. 

De afgelopen weken zijn de leerlingen druk in de weer geweest met het bedenken van verschillende acties, waaronder het opzetten van een markt met verschillende eet-en drinkkraampjes en een autowasstraat. De benefietmiddag wordt afgesloten met een door leerlingen georganiseerde sponsorloop. De leerlingen hopen zo een mooi bedrag voor Giro555 te verdienen!

Wilt u onze leerlingen in actie zien, deelnemen aan een activiteit of hen komen aanmoedigen? Kom dan naar onze gezellige benefietmiddag! 

De entreeprijs, waarvan de opbrengst natuurlijk ook naar Giro555 zal gaan, is slechts 50 cent en kan gemakkelijk met pin worden betaald. Ook kunt u ter plekke muntjes kopen die u kunt gebruiken voor de toegang tot activiteiten op het schoolterrein.

Meer berichten