Logo leiderdorpsweekblad.nl
Commissieleden Rob van der Groen, Fred van Setten (1e en 3e van rechts) en Koos Koster (geheel links) delen tulpen uit in het atrium van het seniorencomplex aan de Bloemendaalselaan. 2e van rechts Nathalie Beekman, de fitnesstrainer die het Balkon Bewegen leidt.
Commissieleden Rob van der Groen, Fred van Setten (1e en 3e van rechts) en Koos Koster (geheel links) delen tulpen uit in het atrium van het seniorencomplex aan de Bloemendaalselaan. 2e van rechts Nathalie Beekman, de fitnesstrainer die het Balkon Bewegen leidt. (Foto: Nelleke Thissen)
senioren

Paastulpen van Clubhuis De Derde Helft

Tijdens het Balkon Bewegen op woensdag 13 april hebben de commissieleden van Clubhuis de Derde Helft aan vele Leiderdorpse senioren paastulpen uitgereikt.

Door: Nelleke Thissen

Zo werden de bewoners van de verpleeghuizen Leythenrode, Ommedijk en Lorenzenhof (Leiden) van bosjes voorzien alsmede alle bewoners van de locaties waar wekelijkse Balkon Bewegen plaats vindt, de seniorencomplexen Bloemendaalselaan, Huis ter Does, Ommedijk en De Brandwacht. Maar ook de deelnemers van Samen Vitaal, een tijdbestedingsprogramma voor mensen met een beperking en/of eenzaamheidsklachten. In totaal werden zo’n 900 bosjes paastulpjes uitgedeeld. 

Inmiddels deed het Clubhuis dit voor de derde keer en daarmee zolang het Balkon Bewegen bestaat. Een tulpenkweker uit Nieuwe Wetering heeft de bosjes alle keren gesponsord. 

Bij Clubhuis De Derde Helft kunnen 55plussers (meer) bewegen en andere mensen leren kennen. Meer info: www.clubhuisdederdehelft.nl.

Meer berichten