Irene Moors met de medewerkers van Radio Gemiva.
Irene Moors met de medewerkers van Radio Gemiva. Foto: PR

Irene Moors bezocht Radio Gemiva

Algemeen Maatschappelijk

Radio Gemiva kreeg op 21 november vorig jaar de Special Media Award voor beste radiostation. De prijsuitreiking werd gepresenteerd door Irene Moors die toen beloofde dat ze een keer langs zou komen in de studio van Radio Gemiva in activiteitencentrum De Zonnehoek in Zoeterwoude. Die belofte loste ze vrijdag 25 maart in.


DJ Irene: droom komt uit

De spanning stijgt in de studio tegen de klok van 13.00 uur. Alle DJ’s en Jaap van Sandijk, begeleider bij Radio Gemiva, zijn klaar voor een warme ontvangst van Irene Moors. Stipt op tijd stapt Irene de studio binnen in het activiteitencentrum De Zonnehoek in Zoeterwoude. “Wat leuk om hier te zijn”, roept Irene enthousiast. “Ik heb veel mooie dingen mogen doen in mijn leven. Ik had nog een droom om ooit DJ op de radio te zijn. Die droom komt vandaag uit.” Een heerlijke taart gebakken door Gemiva-locatie Atelier Uit de Kunst in Leiden wordt aangesneden. ‘Welkom DJ Irene’ luidt de tekst op de taart.


Muziek van Irene en de Smurfen

“Goed, het is weer tijd voor een lekker nummer!” DJ Jacco kondigt zijn uitgekozen hit aan voor Irene: “Wij willen zoute pinda’s. Van Irene Moors en de Smurfen.” DJ Alida laat weten ook regelmatig de Smurfen in haar uitzending bij Radio Gemiva te draaien. Na het maken van een selfie samen met Irene, swingt DJ Alida er goed op los in de studio. DJ Marijke sluit het bezoek van de BN’er af met een presentatie van de persoonlijke top 5 van Irene uit de jaren ’90. Met een goedgevulde goodie bag verlaat Irene de studio. “Het was een hele fijne middag. Echt helemaal te gek!”

Wil je meer weten over het bezoek van Irene Moors aan de studio van Radio Gemiva? Luister dan de uitzending terug via www.radiogemiva.nl.


Radio Gemiva: overal online

Radio Gemiva is het radiostation van de Gemiva-SVG Groep is er voor mensen met een handicap, chronische ziekte of een andere beperking en is overal online te beluisteren. Het station zendt 24/7 uit met non-stop muziek en een eigen nieuwsservice. Iedere woensdag en vrijdag is de live uitzending vanuit de professionele studio in activiteitencentrum De Zonnehoek in Zoeterwoude.

Irene Moors met Radio Gemiva-cap.

Uit de krant