Directeur Johan Vriesema (zonder hesje) van FloreoKids bezoekt met een groep kinderen de natuurspeeltuin, waar het door FloreoKids gesponsorde toilet alweer staat.
Directeur Johan Vriesema (zonder hesje) van FloreoKids bezoekt met een groep kinderen de natuurspeeltuin, waar het door FloreoKids gesponsorde toilet alweer staat. Foto: PR

Natuurspeeltuin heeft weer mobiel toilet

Algemeen Maatschappelijk

Er staat weer een mobiel toilet in de Leiderdorpse Natuurspeeltuin. Na de oproep op de website van deze krant vorige week kwam FloreoKids met het welkome bericht dat zij het toilet dit jaar sponsoren.

De kinderopvangorganisatie is ‘grootgebruiker’ van de speeltuin in park De Bloemerd; de naschoolse opvanggroepen die in De Bloemerd gehuisvest zijn komen hier heel vaak spelen.

Er hoeft dus niet meer gedoneerd te worden, maar de bedragen die alsnog binnen komen worden voor volgend jaar gereserveerd.

Momenteel is de natuurspeeltuin alleen op woensdag en in het weekend open van 10.00 tot 17.00 uur maar vanaf 15 maart kan er weer dagelijks gespeeld worden van 9.00 uur tot zonsondergang.

Uit de krant