De expositie van amateurkunstenaars in het atrium van het gemeentehuis in 2018.
De expositie van amateurkunstenaars in het atrium van het gemeentehuis in 2018. Foto: Archieffoto: J.P. Kranenburg

Amateurkunstenaars kunnen zich aanmelden voor expositie Kunstkring

Cultuur

In het weekend van 20 en 21 mei 2022 organiseert Kunstkring Leiderdorp voor de dertiende keer de expositie voor Amateur Kunstenaars. Opnieuw in het atrium van het gemeentehuis van Leiderdorp. Wie het leuk vindt zijn/haar werk aan een groot publiek te tonen, wordt uitgenodigd om zich tot uiterlijk 20 maart  in te schrijven.

De deelnemers bepalen zelf wat zij inzenden, maar er geldt wel een maximum van twee werkstukken. Wat de te gebruiken technieken betreft gelden er geen beperkingen. Voor hangend werk is de maximale grootte, inclusief lijst, 80 bij 90 cm. Tekeningen, alle schildertechnieken, steen, keramiek, brons, glas, foto’s en andere materialen zijn welkom. Er vindt geen selectie plaats. Tijdens de tentoonstelling kan het werk ook te koop worden aangeboden. 

De ervaring is dat veel amateurkunstenaars willen meedoen, ook jongeren zijn van harte welkom. Er kunnen 80 mensen deelnemen. Aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Wacht dus niet te lang. Deelname kost 6 euro. Inschrijven kan tot en met 20 maart 2022 via de website www.KunstkringLeiderdorp.nl.

Uit de krant