Logo leiderdorpsweekblad.nl
<p>Instructeur Nathalie Beekman geeft een half uurtje Balkon Bewegen bij de Brandwacht.</p>

Instructeur Nathalie Beekman geeft een half uurtje Balkon Bewegen bij de Brandwacht.

(Foto: J.P.Kranenburg)

Balkon Bewegen herstart 2 februari

Op woensdag 02-02-2022 gaat het Balkon Bewegen in Leiderdorp weer van start. Senioren kunnen dan weer een half uurtje lekker samen bewegen op muziek bij de Bloemendaalselaan, Huis ter Does, De Ommedijk en de Brandwacht.

Op 24 november vorig jaar moesten de vrijwilligers van Clubhuis de Derde Helft noodgedwongen de pauzeknop indrukken voor het Balkon Bewegen omdat het geld op was. Maar een dag later al meldde zich een gulle Leiderdorper met de mooie boodschap dat hij de beweeghalfuurtjes een jaar lang financieel wilde ondersteunen. 

Dat betekent dat Balkon Bewegen een doorstart kan maken. Vanaf 2 februari komt elke woensdag een fitnessinstructeur met een geluidsinstallatie naar vier locaties in Leiderdorp waar bewoners op hun balkon, op de galerij of gewoon voor het gebouw kunnen bewegen op muziek. 


Doe mee

Ook andere geïnteresseerden zijn welkom om mee te doen (behalve bij de Bloemendaalselaan, aangezien dit een binnenlocatie is). Dat kan tussen kwart voor 11 en kwart over 11  bij Huis ter Does (aan de achterkant bij de Boekweitkamp, bereikbaar via de Korenbloemkamp), van half 12 tot 12 uur bij De Ommedijk (ingang vanaf de Muzenlaan tegenover nummer 10) en van kwart over 12 tot kwart voor 1 bij de Brandwacht. Deelname is helemaal gratis.


Uitbreiden

Clubhuis de Derde Helft wil het aantal locaties waar Balkon Bewegen wordt gegeven uitbreiden. Senioren die deze activiteit ook bij hen in de buurt zouden willen, kunnen contact opnemen door langs te komen bij het Balkon Bewegen en het commissielid van het Clubhuis aan te spreken of door een e-mail te sturen naar clubhuisdederdehelft@gmail.com.

Meer berichten