Logo leiderdorpsweekblad.nl
Foto: PR
actie

Kerstboompjes voor Serious Request

Wat doe je als de scholen dichtgaan en je ook nergens heen kan? Dan kom je in actie! Pien (10), Rinze (10) en Gijs (bijna 12) uit Leiderdorp zetten zich in voor 3FM Serious Request .

Vier dj’s maken deze week 24/7 radio vanuit het glazen huis om geld in te zamelen voor het Wereld Natuurfonds om het regenwoud te beschermen. De drie Leiderdorpse vrienden dragen hun steentje bij door kleine kerstboompjes te verkopen die ze maken van restmaterialen en spullen uit de natuur. Bomen voor bomen dus. Daarnaast verkopen ze DIY (Do It Yourself)-pakketten om zelf een kerstboom te knutselen en pakketjes met versieringen om de boom te versieren. Een kerstboom of DIY-pakket kost 5 euro. Een pakketje met versieringen 2,50 euro. De opbrengst gaat helemaal naar het goede doel.

Een boompje, DIY-pakket en versieringen bestellen of een donatie doen kan via de actiepagina van Serious Request: www.npo3fm.nl/kominactie/acties/bomen-voor-bomen. Afhalen kan van woensdag 22 tot en met vrijdag 24 december. Stuur een mailtje naar bomenvoorbomen@gmail.com om daarvoor een afspraak te maken. Betalen kan cash of via de QR code naar de Serious Request site. 

Meer berichten