Logo leiderdorpsweekblad.nl
<p>De mantelzorgers luisteren naar wethouder Daan Binnendijk.</p>

De mantelzorgers luisteren naar wethouder Daan Binnendijk.

(Foto: Gerrit Konings)
Welzijn

Lunch voor mantelzorgers

Het hele jaar zetten ze zich belangeloos in voor een naaste. Op woensdag 10 november, de Dag van de Mantelzorg, werden mantelzorgers zelf verwend met een lekkere lunch in de Scheppingskerk, georganiseerd door Incluzio.

Rond de vijftig mantelzorgers hadden gebruik gemaakt van de uitnodiging van de welzijnsorganisatie. Zij werden begroet door een ludieke gastheer die de stemming er meteen in bracht. Tijdens de lunch was er live muziek door een zanger/gitarist. De mantelzorgers kregen waarderende woorden van wethouder Daan Binnendijk (CDA/zorg & welzijn) en mantelzorgcoach Lois Kreber van Incluzio.

De vijftig mantelzorgers die bij de lunch aanwezig waren, vormen overigens maar een klein deel van alle Leiderdorpse mantelzorgers. Naar alle waarschijnlijkheid zijn er duizenden dorpsgenoten die minimaal acht uur per week onbezoldigd zorgen voor een naaste. 

Mantelzorgers die behoefte hebben aan goede raad of vragen hebben over mantelzorgondersteuning kunnen contact opnemen met mantelzorgcoach Lois Kreber via via 06-83003240 of LKreber@incluzio.nl. 

Meer berichten