Groepsfoto na de uitreiking in 2020, met de winnaars, genomineerden, LOV-voorzitter Lorien de Roode, burgemeester Laila Driessen en wethouder Willem Joosten.
Groepsfoto na de uitreiking in 2020, met de winnaars, genomineerden, LOV-voorzitter Lorien de Roode, burgemeester Laila Driessen en wethouder Willem Joosten. Foto: Fotografie Lavinia

Nominatieronde Leiderdorpse ondernemersverkiezing is gestart

Algemeen Ondernemers

De Leiderdorpse Ondernemersvereniging (LOV) reikt in samenwerking met de gemeente Leiderdorp eind januari 2022 weer de Leiderdorpse Ondernemersprijs uit. De nominatiebussen zijn geopend en dat betekent dat iedereen weer een favoriete ondernemer kan nomineren via de website www.leiderdorpseondernemersprijs.nl. Dit kan een winkel zijn, maar bijvoorbeeld ook een bedrijf dat diensten verleend. Denk hierbij aan een tandarts, of zorgbedrijf. 

Nomineren kan tot en met 30 november, daarna zal de jury de vijf genomineerden bedrijven bekend maken. De jury, die bestaat uit een afvaardiging van het LOV-bestuur, gemeente en oud winnaar Piet den Elzen, zal de genomineerden bezoeken. Tegelijkertijd kan er via de website op de genomineerden gestemd worden, zodat er ook een publieksfavoriet boven komt drijven. Tijdens een feestelijke avond in het Leiderdorpse gemeentehuis worden de winnaars eind januari 2022 bekend gemaakt.

De Leiderdorpse Ondernemersprijs wordt om het jaar uitgereikt. In januari 2020 werd de prijs gewonnen door Den Elzen Schoenmode, de publieksprijs werd toen in de wacht gesleept door Jeroen de Vink Haarmode en Visagie.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant