Logo leiderdorpsweekblad.nl
Foto:

VBC in de herfstvakantie

Dank U wel! Er zijn veel dingen om ‘bedankt’ voor te zeggen: Lekker eten, fijn speelgoed of als je voelt dat iemand van je houdt. Tegen wie kun je dan ‘bedankt’ zeggen? De VakantieBijbelClub van woensdagmiddag 20 oktober gaat over ‘danken’. 

 In de herfst is er op de christelijke kalender altijd een dankdag voor werk en voor alles wat er groeit op het land. Dit jaar valt ‘dankdag voor gewas en arbeid’ op woensdag 3 november. De themamiddag over danken van de VakantieBijbelClub grijpt alvast vooruit op deze feestdag. De themamiddag is er voor alle jongens en meisjes van 4 tot en met 12 jaar, of ze nu al iets, heel veel of juist helemaal niets van de Bijbel weten. 

We beginnen de middag met een spel om elkaar te leren kennen. Daarna luisteren we naar een mooi verhaal over Jezus. Hij geneest tien mensen, maar negen van de tien vergeten Hem te bedanken... Na het verhaal gaan we iets lekkers maken met de oogst van ons land. Opgave is niet nodig. De middag is op woensdag 20 oktober van 14.00 tot 16.00 uur in Basisschool De Bron, Vronkenlaan 46 in Leiderdorp. 

Meer berichten