Logo leiderdorpsweekblad.nl
<p>Gezellig samen eten aan de langste tafel in 2019.&nbsp;</p>

Gezellig samen eten aan de langste tafel in 2019. 

(Foto: Archieffoto: Johan Kranenburg)

Lunchen aan de Langste Tafel; inschrijven kan nu

Winkelcentrum Winkelhof, Gading (Gemiva-svg), Incluzio en Things2Do organiseren op dinsdag 5 oktober de ‘Langste Tafel’ van Leiderdorp. Inwoners van Leiderdorp zijn van harte uitgenodigd om te gekomen genieten van een lekkere lunch en meteen andere Leiderdorpers te ontmoeten.

De Langste Tafel is een activiteit in het kader van de landelijke Week tegen Eenzaamheid, die dit jaar plaatsvindt van donderdag 30 september tot en met donderdag 7 oktober. Anderen ontmoeten kan natuurlijk altijd. Maar juist in deze periode worden allerlei activiteiten georganiseerd die het extra makkelijk maken om dit te doen.

Alle Leiderdorpers zijn dinsdag 5 oktober welkom om aan te schuiven aan de lange tafels op het Hemaplein in Winkelhof. Tijdens de lunch is er live muziek. Wie liever niet alleen komt, kan zelf iemand uitnodigen. Een goede gelegenheid voor een uitstapje, samen met een buurvrouw of -man. De wethouders van Leiderdorp schuiven ook aan.

De lunch vindt plaats van 12.30 uur tot 14.00 uur, inloop vanaf 12.15 uur. De lunch wordt aangeboden door de winkeliers van Winkelhof en verzorgd door vrijwilligers van Gemiva en Incluzio, dus aan deelname zijn geen kosten verbonden. Wel is vooraf aanmelden noodzakelijk. Dit kan bij de balie van Incluzio in de Sterrentuin aan de Van Diepeningenlaan 110G in Leiderdorp, via tel. (071) 5413536 (werkdagen tussen 9.00 - 17.00 uur) of via e-mail leiderdorp@incluzio.nl..


CORONATOEGANGSBEWIJS

Wie deel wil nemen aan de ‘Langste Tafel’, heeft een coronapas of een negatieve testuitslag nodig. Deze wordt op de dag zelf gecheckt. Een QR code kan iedereen zelf opvragen met DigiD via coronacheck.nl, een papieren versie aanvragen kan via 0800-1421 (Helpdesk coronacheck en duurt ca. drie dagen).  

Meer berichten