Logo leiderdorpsweekblad.nl
<p>Scheppingskerk, Leiderdorp. | Foto: C.J. Vermin</p>

Scheppingskerk, Leiderdorp. | Foto: C.J. Vermin

(Foto: )

Leven in aandacht met de seizoenen

Op 24 augustus start de cursus Leven in aandacht met de seizoenen. De cursus wordt gegeven op 10 dinsdagavonden van 19:30 uur tot 21:30 uur in de periode augustus 2021 – mei 2022. De cursus kun je als geheel volgen maar het is ook mogelijk om losse avonden te bezoeken.

De cursus vindt plaats in de Scheppingskerk, van Poelgeestlaan 2 te Leiderdorp. Voor aanmelden, kosten en details kijk op: www.cbileiderdorp.nl

Om de vier weken organiseert het Centrum voor Bezinning en Inspiratie een avond, waarbij de deelnemers zich verbinden met het thema van dat moment. Welke lessen kun je halen uit wat de kosmos ons biedt. We verbinden ons met het grote geheel en kijken hoe zich dit manifesteert hier op aarde. In de tien avonden komen thema’s aan bod zoals bv. Inzicht en waarheid, Loslaten en onsterfelijkheid, Ervaringen omzetten in wijsheid, Dood en wedergeboorte en Zorg en bescherming.

Het Centrum voor Bezinning en Inspiratie (CBI) richt zich op mensen die op zoek zijn naar innerlijke vorming en groei. Het CBI bouwt aan een netwerkgemeenschap van zinzoekers. Het biedt laagdrempelig retraites, meditatieve activiteiten en cursussen. Door samen activiteiten te doen ontstaat verinnerlijking, verstilling en onderlinge herkenning, verbondenheid en betrokkenheid.

Meer berichten