Logo leiderdorpsweekblad.nl
<p>Het team van La Place Leiderdorp staat klaar om gasten te ontvangen.&nbsp;</p>

Het team van La Place Leiderdorp staat klaar om gasten te ontvangen. 

(Foto: J.P.Kranenburg)
Ondernemers

La Place is weer open

La Place is terug van weg geweest in Leiderdorp. Het restaurant en opende maandag 31 mei opnieuw haar deuren aan de Persant Snoepweg 2.

In december 2017 vestigde La Place zich in Leiderdorp met een selfservice restaurant op de plek van het voormalige AC-restaurant. De formule met veel natuurlijke, dagverse en huisgemaakte producten sloeg aan maar vorig jaar gooide corona roet in het eten. Restaurantketen La Place, onderdeel van supermarktconcern Jumbo, moest 23 van de 80 vestigingen door het hele land sluiten en La Place Leiderdorp was daar één van. Maar nu er betere tijden aanbreken, maakt het restaurant een doorstart onder een nieuwe eigenaar.

Het restaurant biedt ruimte aan 260 gasten, op het terras is plaats voor 109 bezoekers. De aanlegsteiger bij het restaurant wordt opgeknapt, zodat langsvarende boten er kunnen aanmeren. Gasten zijn momenteel dagelijks van 8.00 tot 18.00 uur welkom, tot 5 juli alleen op het terras maar straks ook weer binnen. Zodra dit in verband met corona weer mogelijk is, zijn de deuren tussen 8.00 en 20.30 uur geopend.

Meer berichten