Logo leiderdorpsweekblad.nl
<p>In de maand juni verzorgt Giselle Joosten op de woensdagochtend een uurtje &#39;More than Dance&#39;.</p>

In de maand juni verzorgt Giselle Joosten op de woensdagochtend een uurtje 'More than Dance'.

(Foto: PR)
senioren

Herstart Clubhuis de Derde Helft

Het mag weer, samen bewegen in de buitenlucht! Vrijwilligersgroep Clubhuis de Derde Helft organiseert per woensdag 2 juni weer activiteitenochtenden voor senioren, al kunnen voorlopig alleen de buitenactiviteiten plaatsvinden.

In de afgelopen maanden is er een basisprogramma opgesteld voor zowel de woensdagochtend bij voetbalvereniging RCL (Bloemerd 2) als de donderdagochtend bij hockeyclub Alecto (Bloemerd 8). Om 09.15 uur begint het Fietsuur, om 09.30 uur het Wandeluur. Van 09.30-10.00 uur is er een warming up o.l.v. een fysiotherapeut. Op beide ochtenden, dus keuze genoeg.

Verder is er op woensdagochtend om 09.30 uur Walking Football (zonder te rennen) en in de maand juni om 10.45 uur een uurtje More than Dance met Giselle Joosten.

Op donderdagochtend kan iedereen meedoen met Walking Hockey van 10.00 tot 11.00 uur, ook als je nog nooit gehockeyd hebt. Of een potje Jeu de Boules spelen.

Alle 55+’ers uit de regio die alleen even willen komen kijken of koffie willen zijn ook van harte welkom. Elke woensdag- en donderdagochtend is de Derde Helft geopend van 9.00 tot 12.00 uur. Meer info? Kijk op de website clubhuisdederdehelft.nl of bel met (071) 589 55 51.


Meer berichten